Wij beslissen samen

Bij Bunnik Plants doen we het anders dan met de gebruikelijke piramideverdeling van directie, managers en medewerkers. Wij hebben Zelf Organiserende Teams, dit betekent dat iedereen meedenkt. Bij ons hoor je: "Dat mag je zelf bepalen!"

Fullscreen 24649

Onze TOP kernwaarden

Onze kernwaarden kent iedereen binnen ons bedrijf. Dit zijn namelijk de enige spelregels waar we ons wel aan houden. Past dit je niet, dan wordt het niks. Past dit wel, dan wordt het TOP.

Teamspelers

Teamspelers helpen elkaar. Ondersteunen elkaar als iemand iets nog moet leren. Teamspelers maken er samen wat moois van. 'S Ochtends vroeg, en tijdens de vrijdagmiddag borrel!

Bunnik Plants 24637

Ondernemend

Ondernemende mensen zoeken en vinden kansen. Denken mee en beslissen mee. Ondernemende mensen stropen de mouwen op en maken de wereld een beetje mooier.

Bunnik Plants 24639

Professioneel

Professionals zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Professionals werken netjes en zijn niet alleen bouwers maar ook afmakers.

Bunnik Plants 24641

Waarom Bunnik

Voor iedereen, meer dan een plant alleen. Door duurzaam kweken en TOP samenwerken. Wij geloven in groen. Wij geloven in een fijner, gezonder thuis met planten. En dan vooral planten die zijn gekweekt met oog voor zowel het milieu als de medewerker. Dat zijn Bunnik Planten. Daarom is onze missie: In ieder huis een Bunnik Plant. Helemaal af dus winkel- en vensterbank klaar. Met potten, toegevoegde waarde en een uitstekende dienstverlening.