Extra bericht

Wij begrijpen dat langskomen bij ons Green Event Centre lastig is in deze periode. Je kunt daarom ons Green Event Centre met de laatste trends ook virtueel bekijken. Scrol hiervoor naar beneden op deze pagina. We zullen vol vertrouwen handelen en hopen dat iedereen nog met plezier de dag door komt, zelfs in deze tijd. Mocht je nog vagen hebben, wij blijven beschikbaar voor iedereen.

Bunnik Plants 52193

Green Event Centre

Groen, groener, groenst! Bezoek onze creatieve ruimte en zie het uitgebreide assortiment van planten en toegevoegde waarde. Hier zijn alle Bunnik Plants plantensoorten te vinden en staat elke maand één plant in de spotlight.  

Maak direct een afspraak om langs te komen en laat je inspireren!

Contact

Ons Green Event Centre

Een ruimte om jou te inspireren. Start je met een kop koffie of ga je eerst even van de glijbaan?  

Begin met een rondleiding langs de verschillende thema's. De inspiratie komt uit verschillende hoeken en is wereldwijd toonaangevend. Van Duits, Engels tot aan Azië. Werp een blik op de verschillende stijlen die nu trending zijn of die er nog aankomen. 

Hier worden daarnaast de mooiste productfoto's gemaakt en unieke totaalconcepten samengesteld. Wist je dat jij in ons Green Event Centre zelf potjes en plantjes kunt combineren? Stel zelf jouw originele mix samen om tot een prachtig eindresultaat te komen!
 

Bunnik Plants 51991

Trend Magazine

In dit magazine zijn de verschillende thema's te vinden. Blader op het gemak door alle thema's heen en laat je inspireren. Heb jij de laatste editie al gelezen?

Trend Magazine
Bunnik Plants 51981

Meer weten

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Weet je al wie je zoekt? Op de pagina 'Onze mensen' vind je verschillende collega's met hun directe contactgegevens.

Onze mensen