Lees meer over:

Juncus Liebeslocken met pot combineren

​Onze plant van de maand is de Juncus effusus `Spiralis`. Zie hier bijgevoegd een paar voorbeelden van de Juncus met een selectie aan keramiek om een vensterbank klaar product te creëren.

Let’s celebrate! Scream for icecream

Afgelopen vrijdag werd bekend dat wij de MPS, Global G.A.P., Grasp en Planetproof audit succesvol hebben doorlopen en dit vierden we met ijs!

Pet Candy

​Onze Pet Candy lijn is er speciaal voor alle huisdieren! De planten binnen deze lijn zijn diervriendelijk gekweekt en daarom niet giftig.

Tropisch paradijs

De Banana Musa, beter bekend als de bananenplant, kweken wij in verschillende maten. Onze kleinste variant zit in een 12 cm kweekpot en onze grootste kan wel 2 meter hoog zijn!

Kwekerij Lankhaar, hoe zit dat?

Misschien is het je opgevallen dat het aanzicht van kwekerij Lankhaar veel weg heeft van een Bunnik Plants kwekerij. De 2 palen voor het gebouw, de blauwe gevel... Deze kwekerij is ook wel bekend als Bunnik Plants 2. Maar hoe zit dat nu eigenlijk?

Top 5 makkelijk te verzorgen kamerplanten.

We hebben een top 5 samengesteld met de makkelijkst te verzorgen kamerplanten.

Agenda

Trade Fair Aalsmeer

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector? Denk aan productlanceringen, demo’s, duurzame innovaties en dat alles omringd door een palet aan kleuren en geuren. Bezoek dan de Trade Fair Aalsmeer 2019 tussen 4 en 6 november!

1234 Volgende