Lees meer over:

Plantgezondheid

​Van planten wordt je blij, dat geloven wij bij Bunnik. Maar wist je dat planten niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens heel gezond? Lees hier waarom je planten in huis moet halen.

Onze Oppottoppers

​Oppotten: het begin van een prachtige Bunnik Plants plant. Onze Bunnik Plants plantjes komen binnen als kleine mini plantjes. Per oppotmachine gaan drie toppers de dagelijkse battle aan waarbij snelheid, tijd en kennis de hoofdrol spelen.

Bunnik Beauty's: planten met een bijzonder bladpatroon

​We zien ze steeds meer om ons heen, bijzondere planten. Vooral planten met een prachtig bladpatroon worden steeds populairder en deze ‘Bunnik Beauty’s’ mogen daarbij zeker niet ontbreken

​12 miljoen km rijden op de stroom van onze zonnepanelen

Jaarlijks wekken we ruim 2.350.000 kWh aan stroom op met de ruim 8000 zonnepanelen, die op onze kassen liggen. Daar kun je met een elektrische auto bijna 12 miljoen km mee rijden!

Bunnik Plants vergroent

Pas geleden hebben we rond het buitenveld de groenstrook laten vrezen en opnieuw ingezaaid met een biodiversiteitsmengsel.

Tip van de kweker: Planten voor in de vensterbank

Er zijn planten die niet in de volle zon kunnen staan, maar gelukkig ook nog een hoop die blij worden van een plekje in de vensterbank. Wij nemen je mee in onze keuze als kweker!

Agenda

Royal FloraHolland Trade Fair Rijswijk

Maart 13-14, Rijswijk

Royal FloraHolland Spring Fair

10-11 April ,Aalsmeer

Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

5-7 November, Aalsmeer

12345 Volgende