Lees meer over:

Plantgezondheid

​Van planten wordt je blij, dat geloven wij bij Bunnik. Maar wist je dat planten niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens heel gezond? Lees hier waarom je planten in huis moet halen.

Onze Oppottoppers

​Oppotten: het begin van een prachtige Bunnik Plants plant. Onze Bunnik Plants plantjes komen binnen als kleine mini plantjes. Per oppotmachine gaan drie toppers de dagelijkse battle aan waarbij snelheid, tijd en kennis de hoofdrol spelen.

Bunnik Beauty's: planten met een bijzonder bladpatroon

​We zien ze steeds meer om ons heen, bijzondere planten. Vooral planten met een prachtig bladpatroon worden steeds populairder en deze ‘Bunnik Beauty’s’ mogen daarbij zeker niet ontbreken

​12 miljoen km rijden op de stroom van onze zonnepanelen

Jaarlijks wekken we ruim 2.350.000 kWh aan stroom op met de ruim 8000 zonnepanelen, die op onze kassen liggen. Daar kun je met een elektrische auto bijna 12 miljoen km mee rijden!

Bunnik Plants vergroent

Pas geleden hebben we rond het buitenveld de groenstrook laten vrezen en opnieuw ingezaaid met een biodiversiteitsmengsel.

Tip van de kweker: Planten voor in de vensterbank

Er zijn planten die niet in de volle zon kunnen staan, maar gelukkig ook nog een hoop die blij worden van een plekje in de vensterbank. Wij nemen je mee in onze keuze als kweker!

Agenda

9 - 10 maart Seasonal Market

In plaats van de Trade Fair Naaldwijk zal deze Seasonal Market plaatsvinden waar ook wij zullen staan met een kraam! Wij zullen hier een selectie van onze producten presenteren.

6 - 7 april Spring Fair Aalsmeer

Als we aan het voorjaar denken dan denken wij aan planten! En natuurlijk kunnen wij niet ontbreken op de Spring Fair Aalsmeer. Het is dé plek om je voor te bereiden op het voorjaar en de zomer.

25 april Nieuwe trends in Green Event Centre

​Vanaf 25 april zal ons Green Event Center weer klaar staan met de nieuwste trends! Plan alvast jouw bezoek aan onze showroom!

12345 Volgende