Lees meer over:

Bunnik Plants

Planten zorgen voor een gezondere leefomgeving en sfeer in de kamer. Bij Bunnik Plants hebben we meer dan 40 verschillende soorten planten en daardoor voor ieder wat wils!

Ficus Bambino

De Ficus Lyrata 'Bambino' houdt absoluut niet van kou en floreert het best bij een constante temperatuur. De grote sterke bladeren met duidelijk zichtbare nerven zijn zijn handelsmerk. Heb jij nog een plekje voor de Ficus Lyrata 'Bambino' in jouw kamer?

Plant Spotlight

We hebben hem al eerder met jullie gedeeld, de Juncus 'Liebeslocken'. Een plant die het ontzettend goed doet zowel in huis als in de tuin. Zolang de bodem maar vochtig is!

Nieuwe uitdaging?

Wij gaan na een heerlijke vakantie weer vol energie aan de slag. Wil jij hetzelfde, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Werken bij Bunnik voor onze openstaande vacatures: https://werkenbijbunnik.nl/

Agenda

Trade Fair Aalsmeer 2019

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector? Bezoek dan de Trade Fair Aalsmeer 2019! Ontdek. Bewonder. En maak verbinding. Met elkaar en de wereld. 6, 7 & 8 novermber.

IPM Essen 2020

Are you curious about the latest developments in the floriculture sector? Then visit IPM 2020! Discover. Admire. And connect. With each other and the world. 28, 29, 30 and 31 January