Lees meer over:

Seizoensproducten

Vanaf week 10 is de koude periode voorbij en gaat de zon weer schijnen! Daarom hebben wij naast ons huidige assortiment ook weer seizoensproducten beschikbaar.

Bunnik Plants

Planten zorgen voor een gezondere leefomgeving en sfeer in de kamer. Bij Bunnik Plants hebben we meer dan 40 verschillende soorten planten en daardoor voor ieder wat wils!

Ficus Bambino

De Ficus Lyrata 'Bambino' houdt absoluut niet van kou en floreert het best bij een constante temperatuur. De grote sterke bladeren met duidelijk zichtbare nerven zijn zijn handelsmerk. Heb jij nog een plekje voor de Ficus Lyrata 'Bambino' in jouw kamer?

Plant Spotlight

We hebben hem al eerder met jullie gedeeld, de Juncus 'Liebeslocken'. Een plant die het ontzettend goed doet zowel in huis als in de tuin. Zolang de bodem maar vochtig is!

Nieuwe uitdaging?

Wij gaan na een heerlijke vakantie weer vol energie aan de slag. Wil jij hetzelfde, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje op Werken bij Bunnik voor onze openstaande vacatures: https://werkenbijbunnik.nl/

Agenda

Trade Fair Naaldwijk 2020​

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteelt sector? Bezoek dan de Trade Fair Naaldwijk 2020! Ontdek. Bewonder. en Beleef. 11 en 12 maart.

Exclusive Spring Fair

​Tijdens het Paasweekend vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Benieuwd? Bezoek ons dan tijdens de Exclusive Spring Fair op 10 t/m 13 april 2020!

Autumn Fair

Autumn Fair is de belangrijkste Britse 'Home & Gift' beurs van het seizoen en biedt ons het ideale platform om onze producten en diensten aan duizenden Britse en internationale retailers te laten zien. We kijken ernaar uit om jou daar te ontmoeten tussen 6 en 9 september.​​