Bunnik Plants logo

Bunnik Plant beloond met 3 sterrenvrijdag 2 november 2018

Hillenraad & Partners heeft een lijst samengesteld van bedrijven die aantrekkelijk zijn voor professionals van onder de veertig jaar: de SUB40-magnets. Deze bedrijven zijn beoordeeld op innovatie, cultuur, ontplooiing, kentallen en cijfers. De veertig winnende ondernemingen zijn beoordeeld met sterren. Eén ster heeft de zaak goed op orde, twee sterren doet daar nog een schepje bovenop en een onderneming met drie sterren behoort tot de buitencategorie droombedrijven.

Met gepaste trots zijn wij gisteren beoordeeld met drie sterren. Uit het juryrapport: “Teamspirit, ondernemerschap en een professionele houding staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Vedettes en diva’s voelen zich hier misschien niet op hun gemak, want gedrag is een maker of een kraker. Daar tegenover staat een enorme hoeveelheid vrijheid.”

Deze beoordeling stimuleert is om de ingeslagen weg voort te zetten en zoveel mogelijk mensen in Europa blij te maken met mooie kamerplanten die op duurzaam verantwoorde manier gekweekt worden.

Ook nieuwsgierig om bij Bunnik Plants te komen werken? Kijk voor actuele vacatures op werkenbijbunnik.nl

Naar overzicht