3 april 2021

Kom in de Kas

Vandaag is het ‘Kom in de Kas-dag’. Helaas konden we dit jaar wederom geen mensen ontvangen in onze kassen vanwege de coronamaatregelen. Daarom hebben we jullie gevraagd om je vraag op te sturen. Nanda en Jan geven hieronder op twee vragen antwoord:


GAAN JULLIE DIT JAAR WEER ZELF VERKOPEN?

Precies een jaar geleden werd onze parkeerplaats omgetoverd tot tijdelijke winkel. Gedurende 15 dagen konden particulieren onze planten en potten kopen om zo ons als kweker te steunen. Gelukkig gaat het goed met ons bedrijf en focussen we ons weer volledig op B2B. Ondanks de leuke reacties die we mochten ontvangen, betekent dit dus helaas dat wij niet meer direct aan particulieren zullen verkopen. Je kunt onze producten natuurlijk wel kopen in de lokale supermarkt of tuincentrum. 

Jan Bier - Verkoop Bunnik Plants


LOPEN HBO STUDENTEN STAGE BIJ BUNNIK PLANTS?

Op dit moment lopen er tien Top’pers bij ons! Allen van verschillende niveaus en studies… 8 HBO en 2 MBO stagiaires en van tweedejaars tot afstudeerders. Heel trots dat wij ieder van hen mogen begeleiden en zij ons! Wil jij ook stage komen lopen bij ons mail dan naar: personeelszaken@bunnikplants.nl

Nanda Parlevliet - P&O

Naar overzicht