17 februari 2021

Planten tellen

Elk jaar komen onze accountants in januari op bezoek om te checken of het aantal planten dat wij in onze administratie staat overeenkomt met de planten die we in onze kassen hebben staan.

Als we alle planten één voor één zouden tellen, zouden we 15 maanden bezig zijn. Dit is natuurlijk onbegonnen werk. Daarom pakken de accountants een aantal steekproeven per tuin en tellen zij of dit klopt met onze voorraadadministratie. Elk jaar zijn we weer trots op onze collega’s van alle locaties als blijkt dat dit klopt! Dit jaar deed één van de accountants voor het eerst de telling bij ons. Hij liep met een brede glimlach en grote ogen door de kas, hij wist werkelijk niet wat hij zag.

Accountant: “Het was mooi om te zien hoe groot Bunnik eigenlijk is, mijn eerste indruk is indrukwekkend. Ik ben bij veel ondernemingen geweest maar nog nooit bij een tuinbouwbedrijf als Bunnik. Zeker kas 3 en 4, die volledig geautomatiseerd zijn. Mooie onderneming en een leuke ervaring! Ik kijk uit naar de eindejaar controle.”
 
Nu ben je vast benieuwd hoeveel planten er zijn geteld? Bij Bunnik Plants hebben we ca 9.500.000 planten groeien. Geïnteresseerd in ál deze planten, of een gedeelte er van? Neem dan even contact met ons op.

Contact Naar overzicht