Lees meer over:

Kwekerij Lankhaar, hoe zit dat?

Misschien is het je opgevallen dat het aanzicht van kwekerij Lankhaar veel weg heeft van een Bunnik Plants kwekerij. De 2 palen voor het gebouw, de blauwe gevel... Deze kwekerij is ook wel bekend als Bunnik Plants 2. Maar hoe zit dat nu eigenlijk?

Top 5 makkelijk te verzorgen kamerplanten.

We hebben een top 5 samengesteld met de makkelijkst te verzorgen kamerplanten.

Nieuwe leden bij Bunnik Plants!

​Bunnik Plants heeft een nieuwe plant in de familie: De Dracaena Compacta! Een sterke luchtzuiverende kamerplant die makkelijk te verzorgen is. Daarnaast zullen zijn broertjes binnenkort ook leverbaar zijn.

Wél of niet planten aanraken?

Raak planten niet aan, maar laat ze elkaar aanraken. Planten hebben gevoel en aanraking heeft gevolgen voor de groei. Waar een plant harder gaat groeien wanneer hij andere planten aanraakt, vermindert de groei juist bij aanraking door mensen.

Vakantiewerk bij Bunnik

Kom jij ons team versterken in de vakantieperiode? Lees hier hoe jouw werkdag er uit kan komen te zien en wat de functie verder inhoudt.

Tijdelijke winkel gesloten

Na 15 dagen open te zijn geweest, sloot onze tijdelijke winkel afgelopen zaterdag, 18 april, zijn deuren. We willen iedereen die langs is gekomen om wat leuke planten in huis te halen, hartelijk bedanken. Door jullie zijn wij een hoop verspilling tegengegaan.

Agenda

Autumn Fair

Autumn Fair is de belangrijkste Britse 'Home & Gift' beurs van het seizoen en biedt ons het ideale platform om onze producten en diensten aan duizenden Britse en internationale retailers te laten zien. We kijken ernaar uit om jou daar te ontmoeten tussen 6 en 9 september.​​

Trade Fair Aalsmeer

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector? Denk aan productlanceringen, demo’s, duurzame innovaties en dat alles omringd door een palet aan kleuren en geuren. Bezoek dan de Trade Fair Aalsmeer 2019 tussen 4 en 6 november!

123 Volgende