Pet Candy

Onze Pet Candy lijn is er speciaal voor alle huisdieren! De planten binnen deze lijn zijn diervriendelijk gekweekt en daarom niet giftig. Op dit moment hebben we drie verschillende soorten planten waar jouw beestjes van kunnen knabbelen.

Cyperus alternifolius 'Zumula' Kattengras

Katten hebben het instinct om op planten te kauwen. Natuurlijk wil je niet dat zij alle planten in je huis kapot knagen. Bovendien kunnen veel kamerplanten giftig zijn. Omdat katten daarnast de natuurlijke behoefte hebben aan het B6-vitamine, foliumzuur, dat in gras zit, is dit kattengras ideaal voor jouw viervoeter. Hierdoor blijven ze van de andere planten af en dit gras vergemakkelijkt ook nog het ophoesten van haarballen.

Bunnik Plants 59942

Callisia repens 'Turtle' Schildpadplant

De naam doet vermoeden dat je deze plant alléén aan je schildpad kunt voeren. Dat is echter niet waar, ook andere reptielen, knaagdieren en vogels zoals; de valkparkiet, kanarie en de papegaai worden blij van dit plantje. Een paar stengels per keer is voldoende.

Bunnik Plants 59948

Chlorophytum comosum 'Variegatum' Graslelie

Konijnen zijn dol op deze plant. Een paar stengels zijn in hun ogen als een zak snoep! De plant zit vol met voedingsstoffen die uw konijn gezond houdt! Naast de konijn kan deze plant als lekkere snack dienen voor de hamster, cavia, kat, vogel en schildpad.

Bunnik Plants 59954

Meer weten

Naast Pet Candy kweekt en produceert Bunnik Plants nog veel meer planten en producten. Benieuwd naar de kweker achter deze Pet Candy lijn? Bezoek onze website en laat je inspireren.

Bunnik Plants